Sunday, May 1, 2016

Nädala ülevaade ja paar soovitust toidupoes

Taaskord on käes pühapäev, aga kuna pidasin siin väikestviisi töömaratoni, ei ole küll tunnet nagu oleks just nädalavahetus olnud. Kui lühidalt kokku võtta - 6 tööpäeva, 5 jõusaalitrenni, 2 lühikest jooksu (millest üks Nike jooksutrenn), treeni teadlikult seminar ja fitnessi karikavõistlused ning kohtumine oma kallite bikiinineiudega. 

Täitsa naljakas mõelda, et vaid aasta tagasi võistlesin seal ise. Natuke kade olen ka, sest suurepärasest vormist ei ütleks ära. Samas ma praegu imestan, et kuidas üldse eelmine aasta suutsin sellistes tingimustes mingit vormi teha. Uusi tulijaid oli ikka lademetes - tundub, et varsti iga teine jõusaalis käia tahab lavale minna. See tekitab minus natuke kahetisi tundeid. Ühest küljest on tore, et fitness on populaarne ning tahtejõuga naisi leidub. Teisest küljest heidab see natuke bikiinifitnessile kuvandi, et mis see ikka ära ei ole, natuke teed trenni ja lavale minek. Ise plaanin vähemalt ühe hooaja kindlasti veel võistelda, on vaja vahelduseks mingit eesmärki. Samal ajal tunnen, et ei tahaks kogu ülejäänud maailmast selle tõttu eralduda. Trenni teen nagunii sellepärast, et see on juba lahutamatu osa minust. Lisaks oli veel uus kategooria fitmodell või midagi taolist, mis tundub ausalt öeldes üsna tobe minu jaoks. Sisuliselt nagu missivõistlus, kuid mulle jääb arusaamatuks, miks peab seda fitnessi ürituse raames korraldama. Lisaks oli tore muidugi kõiki trennisõpru ja eelmise aasta võistlejaid näha. Eriti hea meel oli kohtuda mu kahe bikiininaisega, kellega lõpetasime õhtu Mehhiko restoranis La Tabla. 


Järgmine nädal üritan jätkata hommikuse jõusaaliga. Tundub, et see praegu toimib hästi. Täna hommikul ärkasin pool tundi enne äratuskella ning otsustasin kell 6 väikese jooksuringi kasuks. Väga palju kaassportlasi just ei liikunud pühapäeva varahommikul pärast volbriööd. Minu meelest on kuidagi mõnus alustada päeva värskena - tavaliselt see hommikune jooks ongi pigem lühike sörk, et üles ärgata. Vaatasin just, et järgmisel nädalal on ka Nike hommikujooksud, kuhu tahaks küll võimalusel jõuda. 


Lõpetuseks pilte ja soovitusi paarist tootest.

Mõned uued batoonid Mybodyst. Mulle väga meeldivad väiksed (35 g) Pro Plex batoonid. Hea pisike vahepala kohvi kõrvale ning saab magusaisu ilusti rahuldatud. Üks batoon on umbes 120 kcal. Sisaldab küll natuke rohkem suhkrut (SV batooni kohta 11g, millest 4,9 suhkur), aga parem kui tavaline šokolaad. Minu vaieldamatu lemmik on martsipanimaitseline!


Üks lemmikutest kiiretest lõuna-või õhtusöögivariantidest on tuunikala tomatikastmes. Olenevalt firmast on need väga erineva koostise, hinna, maitsega. Mõni sisaldab suhkrut, süsivesikuid ja rasvu ikka omajagu. Siiamaani on parima hinna-kvaliteedisuhtega Rimi tuunikala tükid tomatikastmes. Konservis ei ole lihtsalt mingi pudi, vaid ikka korralikut tükid. 100 g sisaldab 111 kcal; R 2 g; 
SV 3,8 g (suhkrud 3,6 g); V 19,4 g. Hind on tal umbes 1.37 eurot. 


Minu ühed suured lemmikud on kultuurmustikad. Üritan neid suviti võimalikult palju sügavkülma varuda, aga tavaliselt juba paari kuu möödudes pole midagi järgi. Hetkel juba poodides müüakse värskeid marju, kuid nende kilohind on tavaliselt ligi 20 eurot. Lihtne viis odavamalt saada on piiluda Rimi salatiletti, kus sageli on olemas ka kultuurmustikad. Salatiletis maksab 100 g 0.99 eurot. Seega teeme kiire arvutuse ja saame päris korraliku hinnavõidu.


Ilusat pühapäeva õhtut ja suvi pole enam kaugel! Alati on oodatud ka Teie nipid, ideed, avastused, soovitused. Praegu tuleb infot igalt poolt nii palju peale, et sageli jäävad parimad "palad" märkamata.

No comments:

Post a Comment